Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland?

Schermafbeelding 2016-06-09 om 23.19.40Het is vakantie, lekker weertje en je wilt lekker gaan zwemmen maar het strand vind je te vies om te gaan zwemmen, wat doe je hier aan? Je zoekt natuurlijk een mooi en goed zwembad. Persoonlijk gaat mijn keuze toch echt uit naar Center Parcs De Eemhof te Zeewolde, want het is goedkoop, het zwembad is groot en mooi en verder zijn er veel leuke dingen in de Eemhof. Maar er zijn nog veel meer mooie zwembaden in Nederland. Kijk bijvoorbeeld naar Tikibad Duinrell te Wassenaar dat is een groot, mooi en goedkoop zwembad dat gratis is voor kinderen onder de 3 jaar. Natuurlijk heb je ook de subtropische zwembaden van Nederland. Sommige hebben onder andere echte beplanting en rotsen. En niet alleen dat, sommige zijn groot, mooi en luxe. Ik zou zeggen als je een mooie zwembad wilt bezoeken zoek dan voor en subtropische zwembad.

Zwembad De Scheg in Deventer

Kijk je naar wat minder prijzige zwembaden dan is zwembad De Scheg in Deventer een echte aanrader. Het is een bijzonder groot bad met vele soorten attracties. Zo vind je er een heuse wildwaterglijbaan die vanaf 15.00 ’s middags in een echte stroomversnelling wordt gezet zodat je nog harder gaat. Het is vanaf die tijd dus wel oppassen geblazen met je bovenarm als je zonder blauwe plekken er weer uit wilt komen. Zoals gezegd ligt de prijs hier erg laag. Voor 6,75 heb je een entreekaartje en kan je de hele dag lekker zwemmen en gek doen.

Subtropisch zwembad Sportiom Den Bosch

Dit zwembad is echt helemaal compleet en kan zich qua attracties goed meten met zelfs de mooiste zwembaden van Center Parcs. Je vindt er onder meer glijbanen, een wildwaterrivier, golfslagbad en tal van glijbanen. Voor de mensen die lekker willen relaxen zijn er stoomcabines, whirlpools en een lekker fris buitenbad om even af te koelen. Je kunt in dit zwembad al een hele dag vertoeven voor 8,75 euro per persoon. Das geen geld toch?

Kijk hier voor een indruk van het Sportium zwemparadijs.