Wat is de beste camerabeveiliging voor thuis?

Schermafbeelding 2016-06-09 om 23.46.42Je wilt onbezorgd de deur achter je dicht trekken als je op vakantie of op reis gaat, maar je wilt natuurlijk ook onbezorgd weer thuiskomen, maar hoe doe je dat? Je schaft een camerabeveiligingssysteem aan en niet zomaar een camerabeveiligingssysteem, nee je schaft de Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD beveiligingscamera aan. Waarom moet je deze aanschaffen en geen andere? Dat ga ik jullie nu uitleggen. De Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD heeft een resolutie van 3840×2160, deze beveiligingscamera is èèn van de meest extreme beveiligingscamera’s die er zijn. De Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD heeft een zeer hoge kwaliteit en vloeiend beeld, dag en nachtzicht, de camerabeelden kun je live bekijken of terugkijken op je smartphone, tablet en/of computer. Hieronder de beschrijving.

Effective pixels: 3840(H)x2160(V)

S/N Ratio: More than 50dB

Video Output: N/A

Max. IR LEDs Length: 30m

Day/Night: Auto(ICR)/Color/B/W

Blacklight Compensation: BLC / HLC / DWDR

White Balance: Auto/Manual

Gain Control: Auto/Manual

Noise Reduction: 3D

Focus Control: Manual

Lens Type: Fixed Lens

Max. User Access: 20users

Smart Phone: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Dus nu weet je waarom je de Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD beveiligingscamera moet aanschaffen. Ikzelf zou het aanschaffen vanwege bijvoorbeeld zijn hoge resolutie en zijn vloeiende beeld, maar ook vanwege de besturing met een smartphone en/of tablet want dat is heel handig voor als je bijvoorbeeld op het werk bent en je wilt weten wat er thuis gebeurt en of je huis nog wel veilig is is de Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD de perfecte aankoop voor u want hij neemt niet alleen de inbrekers of boeven op maar hij neemt alles op wat er voor en in je huis gebeurt dus met de Dahua IPC-HFW4800E 4K Ultra HD kunt u altijd zonder zorgen je huis verlaten want er word altijd en oogje op gehouden.

Bedankt voor het lezen van deze artikel, ik hoop dat jullie een goede beveiligingscamerasysteem vinden als jullie toch besluiten om niet voor deze te kiezen