Hoe kan u een slot onderhouden?

U laat regelmatig onderhoud plegen aan uw auto. Ook uw CV wordt ieder jaar onderhouden en uw woning wordt regelmatig opgeschilderd. Maar wist u dat ook uw sloten onderhoud nodig hebben? Uw sloten hebben flink te lijden onder het weer. En heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel stof er aan uw sleutel zit als u deze in het slot steekt? Zand en stof kunnen zich vastzetten in uw slot, soms met rampzalige gevolgen. Slotenmaker033, de erkende en toch goedkope slotenmaker Amersfoort vertelt u er meer over. 

Vastzittend slot

Vanmorgen werkte uw slot prima, maar als u nu uw sleutel wilt omdraaien gebeurt er niets. Het slot zit muurvast! Tot overmaat van ramp krijgt u nu ook uw sleutel niet meer uit het slot! Bel snel ons spoednummer, op ieder moment van iedere dag zijn we bereikbaar voor u. U krijgt direct de slotenmaker aan de lijn die u gaat helpen op locatie. Binnen een half uur is hij bij u, geheel op de hoogte van uw probleem. Door hun ruime ervaring en goede scholing weten onze specialisten raad met lastige situaties als deze. Vakkundig en snel wordt uw slot geopend en weer gangbaar gemaakt. Mocht het slot vervangen moeten worden, dan gebeurt dit in overleg met u.

Afgebroken sleutel in slot

Uw sleutel zit muurvast in het slot en tot overmaat van ramp breekt de sleutel af op het moment dat u hem weer terug wilt draaien! Hoe krijgt u ooit het achtergebleven stuk sleutel uit het slot? Dat zal voor u een lastige klus worden, zonder de juiste gereedschappen. Als u ons 24-uur nummer belt komt een van onze slotenspecialisten binnen 30 minuten bij u en zal dit klusje handig voor u klaren. Geloof ons: hij heeft al zoveel vaker met dit bijltje gehakt. Zonder noemenswaardige schade wordt uw slot gerepareerd en gangbaar gemaakt. Onze monteur vertrekt pas als het slot weer geheel naar behoren én naar uw tevredenheid werkt.

Slotenmaker033: voor iedere slotenklus groot of klein.